Wspomóż nasze działania

Dołącz do grona osób, które chcą aktywnie zmieniać świat na lepszy poprzez pomoc dzieciom z ubogich rodzin i trudnych środowisk. Każdy zasługuje na szczęśliwe dzieciństwo. Razem chcemy działać na rzecz lepszej przyszłości naszych najmłodszych podopiecznych.

Dlaczego warto nas wesprzeć ↓

Dlaczego warto na wesprzeć

Jesteśmy zaangażowani

Świadomość tego, że nasza wspólna przyszłość leży w rękach dzieci i młodzieży chcemy zachęcić przedsiębiorców do wspólnego działania i pomagania. Pomaganie jest przyjemne :)

Zawsze mamy cel

Naszym celem są szczęśliwe dzieci. Jako przedsiębiorcy wierzymy, że konsekwentne dążenie do celu przynosi wymierne efekty - a dobro okazane innym zawsze powraca do nas.

Jesteśmy transparentni

Nasze działania są w pełni jawne. Jesteśmy otwarci na Wasze pytania.

Działalność Pro Bono

Jeżeli jesteś przedsiębiorcą możesz skorzystać z naszej darmowej porady eksperckiej, którą wykonujemy w ramach działalności fundacji.

Czytaj o pro bono

Bez radosnego dziecięctwa całe życie musi być kalekie.

Janusz Korczak

Currently ongoing project

Fundacja Filipa Kiżuka i Katarzyny Michalskiej organizuje bezpłatne szkolenie „START W BIZNESIE” dla przedsiębiorców i osób prywatnych

Już 15 maja 2019 roku nasza fundacja organizuje dla wszystkich przedsiębiorców oraz osób prywatnych szkolenie z ABC przedsiębiorczości. Na szkoleniu dowiesz się jakie pułapki prawne czekają Cię na drodze do zaistnienia na rynku, w jaki sposób pozyskać finansowanie dla swojego przedsiębiorstwa oraz poznasz podstawy księgowości. 0/5 (0 Reviews)

Currently ongoing project

Sztuka i empatia od zawsze idą w parze

Katarzyna Michalska wraz z Fundacją Pełną Ciepła od lat wspiera mądre inicjatywy, a sztuka prawie zawsze jest tłem naszych działań, można nas spotkać zawsze tam, gdzie charytatywne wydarzenia połączone są z działaniami kulturalnymi. Nie inaczej było tym razem, podczas wydarzenia “Kobiety kobietom” której organizatorem jest Lions Club Szczecin JANTAR, udało nam się wylicytować piękny obraz […]

Wesprzyj dzieci

Wybierz kwotę
Twoja kwota

Przelew realizowany jest za pomocą bezpiecznego systemu PayU

Zdefiniuj zlecenie stałe

Ustal w swoim banku comiesięczne zlecenie.

Jednorazowy przelew

Przekaż nam jednorazową wplatę w tradycyjnym banku lub na poczcie.

Dane do przelewu

Fundacja Filipa Kiżuka i Katarzyny Michalskiej
Jagiellońska 8/4, 70-436 Szczecin
nr konta: 33 1090 1492 0000 0001 3607 6126